banner517

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gıyabi cenaze namazı ve eylemler keşke Narin kızımız içinde yapılsaydı

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, Narin ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ayşe Nur Ezgi için yapılan gıyabi cenaze namazı ve eylemler keşke Narin kızımız içinde yapılsaydı dedi. 

14 Eylul 2024 16:49
Gıyabi cenaze namazı ve eylemler keşke Narin kızımız içinde yapılsaydı

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın o açıklamasının içeriği şöyle:

İsrail askerlerince öldürülen Ayşe Nur Ezgi bizim kızımızdır, ama Filistin bizim milli meselemiz değildir. Ayşe Nur Ezgi için yapılan gıyabi cenaze namazı ve eylemler keşke Narin kızımız içinde yapılsaydı.

Belki bir şeylerin değişmesine öncü olur, sebep olurdu. Bizim milli meselemiz aslında Narin'dir. Milliyet sadece bayrak, ezan la sınırlı değildir eğer toplum olarak insana ve yaşadığı vatana karşı her alanda bir olursanız milliyetiniz oluşur.

Milli olursunuz, en önemlisi de her alanda ahlak. Bu önemli değeri toplum olarak kaybederseniz dünyanın en güçlü ekonomisine, askeri gücüne vs. sahip de olsanız ayağa kalmak galip gelmek mümkün değildir.

Narin kızımızın cinayeti ve işlendiği yer bu cinayeti işleyenler bugüne kadar geçen süreçteki her şey bizim milli meselemizdir.

Her iki evladımıza da rahmet diliyorum. Bu vesile ile Mevlit Kandili’ni kutluyor bir çocuğun bedeninde son bulan ahlaksızlıkların yaşanmamasını temenni ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.