banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Demirtaş'tan Ağıralioğlu’na: Hükümetin askerliğini yaptı ve gitti

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, dün ilimize gelen Yavuz Ağıralioğlu’nun Kocaeli ziyaretini isim vermeden yorumladı: Hükümetin askerliğini yaptı ve gitti dedi. 

16 Eylul 2024 04:19
Demirtaş'tan Ağıralioğlu’na: Hükümetin askerliğini yaptı ve gitti

Bilindiği gibi dün Yavuz Ağıralioğlu gibi Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’da ilimizdeydi. Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş isim vermeden bu ismin Kocaeli ziyaretini yorumladı.

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: 

Şehrimizi ziyaret etmiş biri, iyi de etmiş misafir baş göz üstüne! Peki niye etmiş malum parti kuracakmış bu misafir, o yüzden şehrin bütün hanelerine haber salınmış. 

Vakti müsait olanlar gelmiş, daha da kalabalık olabilirdi diye konuşmuşlar aralarında. Ama aynı gün büyük bir misafiri daha varmış bu şehrin ve büyük meseleleri konuşmaya gelmiş ve konuşmuş da.

Stratejik göç ve çözümleri ile ekonomiye, milli güvenliğe etkilerini, Türk eğitim müfredatını, ekonomiyi, tarımı, sanayiyi, işsizliği, sağlık sorunlarını, Gençliğin sorunlarını, kadın ve çocuk politikalarını, sınır güvenliğini, Anayasanın ilk dört maddesinin önemini vs.her derdi dile getirdi.

En önemlisi bu şehre dair her şeyi dile getirdi, Kandıra'da yapılmak istenen arıtma tesisini, Kandıra'yı ve Kandıralıları konuştu. Yetmedi kalkın dedi oraya gidiyoruz ve yerinde inceledi destek verdi. Kocaelispor’u konuştu, esnafı konuştu, Kocaeli'nin sanayicisinden bahsetti.

Kocaeli'deki enerji probleminden bahsetti ve yetmedi hadi çıkıyoruz dedi şehrin merkezini adım adım dolaştı. Görüntü mükemmeldi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin büyük tezahüratı ile karşılaştı. 

Gençler ona yakın olabilmek için çaba sarf ettiler, işini bırakan esnaf önlüğü ile geldi fotoğraf aldı. Yani kıssadan hisse diyelim ve bağlayalım. Sonuçta dediği önemliydi erken secim şart. Bununda bahanesi olmaz, bunca anlatılanın çözümünün bir erken secim olduğu değişimin şart olduğu vurgusunu yaptı.

 Gelelim diğer misafire; ne şiş yansın ne kebap yansın ülkenin bunca sorunu varken erken seçime gerek yok ama çözmeliyiz dedi, gitti. Yani kıssadan hisse; hükümetin askerliğini yaptı ve gitti.

Allah'ın selameti başına olsun! .Benim şahsi kanaatimdir partimi bağlayıcı değildir; son sözüm ben kendisinin partilileşebileceğini düşünmüyorum. Bir hareket olarak kalır. tıpkı bir zamanlar Sarıgül’ün de yaptığı gibi. Bence burada bıraksın daha ağır kalır akıllarda!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.