banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akça Koca Platformu’ndan Maşukiye’de kahvaltı

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu Maşukiye’de sabah kahvaltısında Gülhan- Metin Özler çiftine misafir oldu. 

18 Eylul 2024 15:42
Akça Koca Platformu’ndan Maşukiye’de kahvaltı

İş insanı Metin Özler ve eşi Gülhan Özler çiftinin Maşukiye’de ki evlerinin balkonunda gerçekleşen sabah kahvaltısına; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanğlu ve eşi TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, e. Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya, e. Hemşire Hacer Patan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ve eşi Sağlık Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Fatma E. Taşolar, Risk Yönetim Koordinatörü Necati Büyükkaya ve eşi Hilal Büyükkaya, Ecz. Cemal Cirit ve eşi Ayşe Cirit ile e. İş insanı Metin Tütüncüler katıldı.Kırgızistan seyahatinin de değerlendirildiği kahvaltı neşe içinde ve keyifli bir sohbet ile taçlandı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.