banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali İlhami Aktaş'tan Körfez Ticaret Odası'na ziyaret

Temmuz ayında göreve başlayan Kocaeli’nin yeni Valisi İlhami Aktaş, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Körfez Ticaret Odası’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Aktaş’ı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk karşıladı. 

18 Eylul 2024 15:40
Vali İlhami Aktaş'tan Körfez Ticaret Odası'na ziyaret

Körfez Ticaret Odası Meclis, Yönetim Kurulu, Genç ve Kadın Girişimcilerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Aktaş, Körfez Ticaret Odası'nın çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Ekonomik gelişim ve istihdam artırma konularında yürütülen projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Oda üyelerinin talep, sorun ve çözüm önerilerini alan Vali Aktaş, Kocaeli ve ülke ekonomisinin gelişimine katkılarından dolayı Körfez Ticaret Odası’na teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.