banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan dış ticaret yönetim süreçleri bilgilendirme toplantısı

Kocaeli Ticaret Odası ve Mikro Yazılım işbirliğinde, ihracatçı firmalara özel ‘Dış Ticaret Yönetim Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi. İlginin yoğun olduğu toplantıda ayrıca, şirketin ‘Mikro Jump ve Mikro Fly’ ürünlerinin Oda üyelerine yüzde 25 indirimli olarak sunulacağı duyuruldu. 

20 Eylul 2024 14:42
KOTO’dan dış ticaret yönetim süreçleri bilgilendirme toplantısı

Kocaeli Ticaret Odası, küçük, orta, büyük ölçekli işletmeler için kurumsal ve ticari yazılımlar üreten Mikro Yazılım işbirliği ile Dış Ticaret Yönetim Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. İlginin yoğun olduğu toplantıda, Mikro Yazılım A.Ş. Kurumsal Teknik Genel Koordinatörü Adnan Sönmez, Mikro Yazılım Satış Öncesi Ürün Müdürü Erol İlhan ve Kurumsal Teknik Entegre Çözümler Yöneticisi Sidar Ortanur katılımcılara; dış ticaret yapan firmalarda operasyonel süreçler ve süreçlerin Mikro Yazılım ürünlerinde takip edilmesi, operasyonel süreçlerin genel muhasebeye etkileri, standart dışı operasyonel süreçlerde alınabilecek aksiyonlar ve entegre çözümler ile operasyon süreçlerinin yönetilmesi ve rapor edilmesi süreçleri konularında bilgilendirmelerde bulundu.


MİKRO JUMP VE FLY, YÜZDE 25 İNDİRİMLİ 

Kocaeli Ticaret Odası ile Mikro Yazılım arasında imzalanan indirim protokolü sayesinde şirketin ‘Mikro Jump ve Mikro Fly’ ürünlerini ilk kez satın alan KOTO üyelerinin ve birinci dereceden yakınlarının yüzde 25 indirimden faydalanacağını müjdeleyerek konuşmasına başlayan Mikro Yazılım A.Ş. Kurumsal Teknik Genel Koordinatörü Adnan Sönmez, protokolün 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacağını vurguladı. “Mikro Jump ile hangi sektörde olursanız olun tüm iş süreçlerinizi tek program ile uçtan uca yönetebilirsiniz” diyen Sönmez,”Büyük işletmelerin ticari yazılımı Mikro Fly ile de hangi sektörde olursanız olun tüm operasyonlarınızı tek program ile karlı ve verimli şekilde yönetebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.