banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli halkı elektrik kesintilerinden illallah etti!

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve DEM PARTİ Kocaeli İl Eş Başkanı Ebru Öcal, yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin SEDAŞ’ın önünde açıklamalarda bulundular. Kocaeli halkının elektrik kesintilerinden mağdur olduğunu söyleyen Gergerlioğlu, Bakanlık düzeyinde konunun takipçisi olacağını ifade etti.  

20 Eylul 2024 14:22
Kocaeli halkı elektrik kesintilerinden illallah etti!

SEDAŞ KOCAELİ HALKINI MAĞDUR EDİYOR

Kocaeli halkının elektrik kesintilerinden illallah ettiğini söyleyen Gergerlioğlu,  “Her gün Kocaeli’nin birçok yerinden şikayet alıyoruz! Sabahtan akşama kadar süren elektrik kesintileri vatandaşı perişan etmiş durumda. Elektrikli cihazaları bozan, vatandaşın günlük yaşamını zora sokan bu elektrik kesintileri karşısında SEDAŞ’ın önünde bir açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Konuyu aynı zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na da iletiyoruz! Bu sorumsuzluk nedendir? SEDAŞ’ın bu elektrik kesintileri zamanında altyapı çalışmalarına gereken önemin verilmemesinden kaynaklıdır. Altyapı çalışmalarına gereken önem verilmediği için SEDAŞ Kocaeli halkını mağdur etmektedir. Yüz binlerce insan SEDAŞ’ın mağduru olmuş durumda ve SEDAŞ’ın umurunda değil.” ifadelerini kullandı.

“BAKANLIK DÜZEYİNDE TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Kocaeli Milletvekili olarak tüm Kocaeli halkı adına SEDAŞ’ı protesto ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, “SEDAŞ’ın bu keyfiliğini, pervasızlığını, fütursuzluğunu Ankara’da Bakanlık düzeyinde etkili bir şekilde takip edeceğim. SEDAŞ ve SEPAŞ olarak iki ayrı firma var. Dağıtım ve faturalandırma hizmeti vermek için kurulmuşlar fakat halka hizmet etmekten ziyade para kazanmak ile meşguller. Altyapı hizmetleri eksik olduğu için de halkın büyük mağduriyeti mevzu bahis. Kocaeli gibi bir sanayi kentinde bu denli ağır, yoğun elektrik kesintilerini kabul etmiyoruz. Kocaeli İl Eş Başkanımız Ebru Öcal ile SEDAŞ’a Kocaeli halkı adına bir hatırlatmada bulunuyoruz. Kocaeli’nin elektrik sorununun bir an evvel çözülmesi gerekiyor!” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.