banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Çetin’den başkanlara ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin iade-i ziyaretlere başladı. 12. Dönem Yönetim Kurulu Üyelerini tek tek makamlarında ziyaret eden Başkan Çetin, üyelerinin ardından İlçe Belediye Başkanlıklarına yönelik ziyaretlere başladı. 

20 Eylul 2024 15:29
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Çetin’den başkanlara ziyaret

İlk olarak Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret eden Başkan Çetin, Kocaeli Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi vererek yeni dönem ile ilgili olarak genel değerlendirmede bulundu. Ziyaretten dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden Başkan Sönmez, kent konseylerini önemsediklerini, kent konseylerinin etkinliğini ve verimliliğini artırmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. 

Daha sonra Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i makamında ziyaret eden Başkan Kadir Çetin, Kandıra’nın tarım ve turizm açısından Kocaeli için önemli bir noktada olduğunu ve yapılan çalışmaların çok değerli olduğuna dikkat çekti. 2024 Mahalli İdare Yerel Seçimlerinde göreve gelen Başkan Ölmez’e başarı dileklerini ileten Başkan Çetin ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Ölmez de Kadir Çetin ve yönetimini tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Kandıra’nın ardından Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ı ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin, Başkan Kocaman ile gündeme dair konular ve kent konseyleri ile ilgili görüştü. Kartepe’de kent konseyi kurulması ile ilgili Başkan Kocaman’ın düşünceleri alan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Sayın Kocaman, ziyaretinden dolayı Çetin’e teşekkür etti.

Son olarak Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye ziyarette bulunan Başkan Çetin, Sayın Gökçe ve ekibini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette kent konseyleri üzerine değerlendirmede bulunuldu ve güncel konular hakkında görüşüldü. Başkan Gökçe nazik ziyaretlerinden dolayı Kadir Çetin’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.