banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi yöneticileri mahalle mahalle gezmeye devam ediyor

Mahalle gezilerine her hafta devam eden İzmit Belediyesi yetkilileri, Şahinler, Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinde vatandaşların taleplerini dinleyip notlar aldı. 

20 Eylul 2024 16:35
İzmit Belediyesi yöneticileri mahalle mahalle gezmeye devam ediyor

İzmit’in tüm mahallelerini tek tek gezerek incelemelerde bulunacak olan İzmit Belediyesinin son durağı Şahinler, Kozluk ve Kemalpaşa Mahalleleri oldu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, Ali Filiz, İsmail Akdeniz, Turgay Oruç, Meclis Üyesi Özcan Özer ve birim müdürleri katıldı. Heyete Şahinler Mahalle Muhtarı Adem Acar, Kozluk Mahalle Muhtarı Mehmet Kamil Atıl, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mustafa Patır eşlik etti.

GEZİLER DİĞER BÖLGELERDE DEVAM EDECEK

Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde görme fırsatı bulan heyet, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Bölgede daha önce tespit edilen alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, gerekli çalışmaların yakın zamanda hayata geçirileceğinin bilgisini verdi. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan mahalle gezileri, ilerleyen günlerde diğer bölgelerde de devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.