banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İş insanı Gürel’den Darıca Türkelispor’a destek

Darıca Türkelispor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz, Orhan Otomotiv’in sahibi Orhan Gürel’i ziyaret etti. Sporun daima yanında olduğunu kaydeden iş insanı Gürel, Türkelispor gibi doğru yönetilen kulüplere destek olunmasının önemine vurgu yaptı.  

20 Eylul 2024 16:34
İş insanı Gürel’den Darıca Türkelispor’a destek

Darıca Türkelispor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz, Orhan Otomotiv sahibi Orhan Gürel’i iş yerinde ziyaret etti. Kulübe yaptığı katkılar ve sunduğu destekler nedeniyle Orhan Gürel’e teşekkür eden Yılmaz, kulübün gelişimine olan katkıların kendileri için büyük değer taşıdığını vurguladı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Ferhat Yılmaz, “Orhan Otomotiv’in sahibi Orhan Gürel’i ziyaret ettik. Sıcak misafirperverliği, kulübümüze olan katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Yılmaz, spor kulüplerinin ayakta kalmasında yerel iş insanlarının desteklerinin büyük önem taşıdığını belirtti. Darıca Türkelispor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz’ın Orhan Otomotiv sahibi Orhan Gürel’e gerçekleştirdiği bu teşekkür ziyareti, spor kulübü ile yerel iş dünyası arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Yılmaz, kulübün başarıları için verilen desteğin devam edeceğine inandıklarını belirtti.

GÜREL: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Orhan Otomotiv’in sahibi Orhan Gürel ise yaptığı açıklamada, “Ferhat Bey ve yönetimi gerçekten başarılı işlere imza atıyor. Yaptıkları işe saygı duyuyorum. Spora ve sporcuya sahip çıkan herkesin yanındayız. Bizi ziyaret eden Ferhat başkanımıza teşekkür ediyor, Darıca ekibi Türkelispor’a başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.