banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarihi Hereke Kalesi büyük ilgi görüyor

Körfez Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan ve Kocaeli turizmine kazandırılan Hereke Kalesi, hem turistler hem de Kocaelili vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

20 Eylul 2024 17:32
Tarihi Hereke Kalesi büyük ilgi görüyor

Körfez Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan ve Kocaeli turizmine kazandırılan Hereke Kalesi, her gün yeni misafirlerini ağırlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gezelim Görelim Projesi kapsamında da duraklardan biri konumunda olan Hereke Kalesi, il dışından gelen vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor. Vatandaşlar dışında; Start TV’de yayınlanan Vahe Kılıçaslan’ın sunduğu Vahe ile Evdeki Mutluluk programının çekimleri de yine Hereke Kalesi’nde gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yöresel yemeklerin yapıldığı program sonrasında Başkan Söğüt, Hereke Kalesi’ni gezmeye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar da böyle güzel bir tarihin yeniden canlandırılması ve hizmete alınmasından dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Başkan Söğüt de Hereke Kalesi’ne vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirterek, kale içerisinde halı müzesinin de yer alacağını müjdeledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.