BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Devlet Hastanesi acil çıkışına trafik lambası isteniyor

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan Mustafa Can tedavi görmek için Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giden vatandaşların can güvenlikleri için Acil Servis çıkışına trafik lambası monte edilmesi ve yaya geçidi yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

21 Eylul 2024 14:55
Kocaeli Devlet Hastanesi acil çıkışına trafik lambası isteniyor

Mustafa Can’ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamanın içeriği şöyle:

Ben ısrarla yazmaya devam edeceğim. Kocaeli Devlet Hastanesi acil çıkışına mutlaka yaya geçidi ve ışık konmak zorunda.

İnsanlar hastaneye geliyor veya hastaneden çıkıyor, telaşlı ve dalgın, trafik akıyor. Geçiş üstünlüğü araçlarda ve nezaketen sürücü yol veriyor.

Burada kaza olmaması mucize, değerli basın mensupları bir muhabiriniz sadece 15 dakika gözlem yapsın bana hak vereceksiniz.

Ben halkın arasındayım, haftada birde hastane ziyareti yapıyorum, Bu konuyu çözmeye gayret edelim. Büyük bir masrafı da yok. derseniz! Hastane acil yakın kadar şanslı olmayabiliriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.