BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarih kokan sokaklar gezildi

Kapan Sokak Festivali, ikinci gününde de hız kesmeden devam ediyor. İzmitliler festivale, Kültür Rotası olan Hoşgörü Yolu'nun birinci etabı yürüyüşüyle başladı. 

21 Eylul 2024 17:53
Tarih kokan sokaklar gezildi

Renkli etkinliklere sahne olan Kapanca Sokak Festivali büyük heyecanla devam ediyor. Bu kapsamda Spor işleri Müdürlüğü kentimizin tek Kültür Rotası olan Hoşgörü Yolu'nun birinci etabında bir yürüyüş gerçekleştirdi.

TARİH KOKAN SOKAKLAR GEZİLDİ

İzmit Belediyesi önünden başlayan yürüyüşte katılımcılar kentin tarihini, tarih kokan sokaklarını görürken hem de spor yapma şansı buldular. Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği Yöneticisi Akın Ülkü Sevinç’in de eşlik ettiği yürüyüşte  yapılan bilgilendirmelerle yürüyüş âdete kültür turuna dönüştü.  Yürüyüş rotasının son durağı ise Kapanca Sokak oldu. Yürüyüşe katılanlar da İzmit’e renk katan festivali düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.