BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kapanca Sokak’ta mancarlı pide ikramları sizleri bekliyor 

İzmit’in tarihi dokusunu canlandırarak birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak Kapanca Sokak Festivali büyük coşkuyla devam ediyor  

21 Eylul 2024 18:34
Kapanca Sokak’ta mancarlı pide ikramları sizleri bekliyor 

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Kapanca Sokak Festivali devam ediyor. İzmit Belediyesi, hafta sonu boyunca birbirinden renkli etkinliklerle festival havasını kente yaşatıyor. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erdem Arcan, Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur ve İzmit Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıdvan İşçan tüm İzmitlileri Kapanca Sokak Festivaline davet etti .

“KAPANCA SOKAĞIN HER KÖŞESİNDE BİR ETKİNLİK VAR”

Erdem Arcan İzmitlilere seslenerek, “Müzisyen arkadaşlarımız Kapanca Sokak Festivalimize renk katıyorlar. Kapanca Sokak bugün İzmitlileri çağırıyor. Festivalimize müzik sokakta olacak, lezzet sokakta olacak, sanat sokakta olacak. Kapanca Sokağın her köşesinde bir etkinlik var. Alanda stantlar da açıldı. Saat 17.00’a doğru Kocaeli Rumeli Türkleri Derneğinin helva ikramı olacak. Manav derneklerimizin mancarlı pide ikramları sizleri bekliyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.