BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mangal partisinde buluşan AKP'lilere ağır sözler

AKP’li üst düzey isimler mangal partisi yapmaya devam ediyor. Cemal Enginyurt, halkın ekmek bulmakta zorlandığı bu günlerde AKP’nin mangal partisine sert tepki gösterdi. Kayseri’de düzenlenen mangal partisinde Hulusi Akar ve Osman Aşkın Bak bir araya geldi. Halkın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde yapılan bu etkinlik, tepki çekti. AKP’nin mangal partisinde eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın görüntüleri tepki yarattı. 

22 Eylul 2024 19:38
Mangal partisinde buluşan AKP'lilere ağır sözler

Halk ekmek bulamazken, AKP'nin üst düzey isimleri mangal partisi yapmaya devam ediyor. Eski Milli Savunma Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kayseri'de düzenlenen mangalda bir araya geldi. AK Parti’nin TBMM bahçesinde geleneksel hale gelen ancak tasarruf tedbirleri nedeniyle eleştirilen mangal partisi, bu kez de Kayseri’deki sucuk partisiyle yeniden gündemde.

“Millet yemeye ekmek bulamıyor. Hulusi Akar ve AKP'nin Bakanı Osman Bak, sucuk mangal partisi yapıyor. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz tipler yazıklar olsun.” sözleriyle mangal partisini eleştiren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ağır eleştirilerde bulundu.

Enginyurt: “Hadisi bile çiğniyorsunuz”

Enginyurt, AKP’nin mangal partisinde yer alan Akar ve Bak’ı sert sözlerle eleştirerek, “Allah'tan korkmaktan, kuldan utanmaktan bahseden Hulusi Akar, yanına bir de bakan almış, gençlikten sorumlu Osman Bak, oturmuşlar sucuk mangal yapıyorlar. Gençler sucuğu tanımaz hale geldi, emeklinin aylardır evine et girmiyor. Hulusi Akar mangal partisi yapıyor. Bir de bunu yayınlıyorlar. Nasıl utanmaz insanlarsınız siz yahu?” dedi.

Peygamberimizin, “Komşusu aç iken karnı tok yatan bizden değildir” hadisinden alıntı yaparak AKP’yi eleştiren Enginyurt, “Dinden, diyanetten bahsediyorsunuz ama bu hadisi bile çiğniyor, yutuyorsunuz. Yazıklar olsun. Millet aç, millet evine ekmek götüremiyor, çocukları okulda simit yiyip ayran içemiyor ama siz sucuk mangal partisi yapıyorsunuz ve bir de bunu milletin gözüne adeta sokuyorsunuz. Bu mu sizin Allah'tan korkmak, kuldan utanmak anlayışınız? Siz kuldan da utanmazsınız, Allah'tan da korkmazsınız, siz yoldan çıkmışsınız. Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.