BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kapanca Sokak Festivali’nde çocuk neşesi

İzmit Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Kapanca Sokak Festivali büyük ilgi görürken, İzmitli minikler de festival alanında doyasıya eğleniyor 

22 Eylul 2024 19:33
Kapanca Sokak Festivali’nde çocuk neşesi

İzmit Beledisinin düzenlediği Kapanca Sokak Festivali, 3’üncü gününde de büyük bir ilgi ve coşkuyla devam ediyor. Sanat, kültür, müzik ve tarihin birleştiği Kapanca Sokak Festivali Kocaeli’nin dört bir yanından büyük ilgi görüyor. 7’den 70’e tüm vatandaşların katılımıyla renk kattığı festivalde çocuklar için özel etkinlikler düzenleniyor. 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

Akçakoca İlkokulu’nda düzenlenen çocuk etkinlikleri kapsamında çocuklar geleneksel oyunlar oynuyor, neşeli şarkılarla dans ediyor. İkramların da yer aldığı programlarda çocuklarla birlikte aileleri de keyifle vakit geçiriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.