banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de ilaçlama seferberliği

Derince Belediyesi, vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

23 Eylul 2024 14:22
Derince’de ilaçlama seferberliği

Derince Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında vektörlerle mücadeleye aralıksız devam ediyor. Özellikle yaz aylarında artan sinek ve haşere popülasyonuna karşı yoğun bir ilaçlama programı uygulayan belediye ekipleri, vatandaşların sağlığını korumak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sonbaharda da ilçenin çeşitli mahallelerinde ilaçlama işlemi yaptı. Son olarak, Yavuz Sultan, Çavuşlu ve Çenedağ mahallelerinde başlatılan ilaçlama çalışmaları, uçkunlara karşı yoğun bir mücadele programı dahilinde gerçekleştirildi.

İLAÇLAMA GECE VE GÜNDÜZ YAPILIYOR

Derince Belediyesi ekipleri, vektörle mücadele çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepleri de büyük bir titizlikle dikkate alıyor. Özellikle haşere popülasyonunun yoğun olduğu bölgelerden gelen şikayetler üzerine hızlıca harekete geçen belediye ekipleri, sorun yaşanan noktalarda yoğunlaştırılmış bir şekilde ilaçlama çalışmaları yapıyor. İlçenin dört bir yanına yayılan bu programda, gece ve gündüz saatlerinde gerçekleştirilen ilaçlamalar sayesinde halkın daha rahat bir yaşam sürdürmesi sağlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.