banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te yenilikçi çözümleriyle ilgi odağı oldu

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen, 16. Uluslararası Demir Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuar’ı ANKIROS 2024’te yerini aldı. Avrasya’nın en büyük metalurji buluşmalarından biri olan etkinlikte, Çolakoğlu Metalurji yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtarak sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. 

23 Eylul 2024 16:28
Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te yenilikçi çözümleriyle ilgi odağı oldu

Çolakoğlu Metalurji standında ziyaretçilerini ağırladı ve özellikle yeşil çelik konsepti ile çevre dostu ürün ve hizmetlerini tanıtarak büyük ilgi topladı.

Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, uluslararası fuarlara katılımın Çolakoğlu Metalurji’nin küresel arenadaki konumunu daha da pekiştirdiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Fuar boyunca sektördeki paydaşlarımızla etkin iletişim kurarak hem mevcut işbirliklerimizi güçlendirdik hem de yeni iş fırsatları yaratmak adına önemli adımlar attık.


ANKIROS 2024, hem ürünlerimizi tanıttığımız bir platform oldu hem de küresel çelik sektöründeki rekabetçi gücümüzü ortaya koymak adına önemli bir fırsat sundu. Özellikle çevre dostu ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi, sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarını azaltma yönündeki çalışmalarımızın sektörde karşılık bulduğunu gösteriyor. Bu ilgi, bizi gelecekteki projelerimiz için daha da motive ediyor. 

Çolakoğlu Metalurji olarak, inovasyon ve mükemmeliyeti üretim süreçlerimize entegre etmeye devam ederek, müşterilerimize en modern çözümleri sunmaya kararlıyız. Ar-Ge yatırımlarımızla sektörde fark yaratan, ihtiyaca uygun ve üstün niteliklere sahip ürünler geliştirmeye devam ederken, sürdürülebilirlik odaklı vizyonumuzla geleceğe yatırım yapmayı sürdüreceğiz."

Çolakoğlu Metalurji, aynı zamanda İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi’ne bu yıl da destek sponsoru oldu.  Kongrede, Çolakoğlu Metalurji İşletmeler Direktörü Özgür Özsoy'a sponsorluk plaketi takdim edildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.