banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te üniversitelilere ücretsiz sıcak yemek hizmeti başladı 

İzmit Belediyesinin üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla faaliyete geçirdiği Anne Eli hizmeti bu akşam itibariyle yeniden hizmete başladı  

23 Eylul 2024 00:33
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz sıcak yemek hizmeti başladı 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, eğitim süreçlerinde ailelerinden uzakta olan öğrencilerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyete geçirdiği Anne Eli Projesi, yeni eğitim dönemi ile hizmete başladı. Kocaeli Üniversitesi akademik takvimine göre hizmet veren Anne Eli, bu akşam 17.00’de öğrencilere kapısını açtı. 

HAFTA İÇİ HER GÜN

İzmit Belediyesi Ayazma Kültür Merkezi Binası içerisinde bulunan Anne Eli, üniversite öğrencilerine eğitim sezonu boyunca hafta içi her gün saat 17.00 ve 19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı No:112’de hizmet veren Anne Eli projesinde öğrenciler günde bir öğün ücretsiz sıcak yemek hizmetinden faydalanabilecek. Anne Eli yemekhanesinden faydalanmak isteyen öğrenciler izmitanneeli.izmit.bel.tr web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.