banner521

banner523

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Turizmine Sivil Yaklaşımlar Çalıştayı Kartepe’de gerçekleştirilecek

Kocaeli Turizmine Sivil Yaklaşımlar Çalıştayı Derbent Kartepe Park Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

24 Eylul 2024 11:15
Kocaeli Turizmine Sivil Yaklaşımlar Çalıştayı Kartepe’de gerçekleştirilecek

Aynı çalıştayla ilgili Kartepe Turizm Derneği adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

27-28 Eylül 2024 tarihleri arasında Derbent Kartepe Park Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinliğin onur konuğu Başaran Ulusoy olacak.
Açılışı; 27 Eylül Cuma günü saat 10.00’da yapılacak etkinliğin ilk oturumunda protokol konuşmaları dışında turizmci, sanayici ve iş insanı Haluk Ulusoy ve Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Bilen’de katılanlara hitap edecekler.

Öğleden sonraki ikinci oturumun konukları da Kastamonu Küre’den Mustafa Çağır, Karabük Safranbolu’dan Şebnem Urgancıoğlu, yine Karabük Yenice’den Aşkın Uzunkara. Ardından Bolu Mudurnu’dan Mehmet Cantürk, Seben’den Turan Yılmaz, Düzce Gölyaka’dan Mesut Önder ve Bilecik Gölpazarı’ndan Bedriye Berber Engin ve Cemil Engin.

28 Eylül günün ilk oturumunda programında ise; Kartepe Turizm Derneği adına Musa Ejderoğlu, Kocaeli Turizm Derneği adına Soner Kılıç, Kandıra Turizm Derneği adına Murat Güneş, Kocaeli Otel ve Turistik Tesis İşletmesi Derneği adına Sadettin Acar, Sapanca Turizm Derneği adına Arzu Saygıner Çil, Kartepe Villa Bungalov İşletmecileri Derneği adına Muhammed Murat Sutay, Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği adına Sefa Alaçam ve Sapanca Turizm Otelciler ve İşletmeciler Derneği adına Alpaslan Kılıç sunum yapacak.

Günün öğleden sonraki oturumunda ise; Kartepe Turizm Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Filiz Acar, İzmit Farge Fethiye Köyü Çiftliği’nden Burak Alsan, Max Fun Kooperatifi’nden Halit Yazıcı, Karamürsel Kadın Kooperatifi’nden Tuba Türkmen ve Kartepe Turizm Platformu’ndan Volkan Alioğlu sunumlar yapacaklar. Tüm sunumlar bittikten sonra Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi başkanlığında değerlendirme toplantısı yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.