banner521

banner523

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe, İYİ Partilileri ağırladı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş ve parti yöneticilerini konuk etti. 

25 Eylul 2024 15:12
Başkan Gökçe, İYİ Partilileri ağırladı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, İl Başkanvekili Mustafa Anayurtlu, İl Teşkilat Başkanı Bahadır Yaşar, Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Kaan Dilmen ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumali Durmuş ve konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gökçe, görüşme esnasında ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalar ve yapmayı planladıkları projelerle ilgili detaylı bilgiler paylaştı. Durmuş da nezaketinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Gökçe’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.