BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Avukat Abdullah Serdar Önür Kocaeli Barosu Yönetim Kuruluna aday

Avukat Abdullah Serdar Önür Kocaeli Barosu Yönetim Kuruluna bağımsız aday olduğunu duyurdu. 

25 Eylul 2024 19:21
Avukat Abdullah Serdar Önür Kocaeli Barosu Yönetim Kuruluna aday

Avukat Abdullah Serdar Önür’ün aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

Güçlü bir yönetim kurulu seçiminin önemini biliyor ve farkındayım. Yeni fikirler, kolaylaştırıcı projeler ve taze bakış açıları ile meslek standartlarını yükselten Yenilikçi Yaklaşım, açık ve hesap verebilir bir şeffaf yönetim anlayışı için, Kocaeli Barosu mensubu Meslektaşlarınızı en iyi şekilde temsil edecek,


Eğitim ve profesyonel gelişim fırsatlarını artıracak bir yönetim için, sadece gelecekteki projelerime değil, aynı zamanda meslektaşlarımızın refahını ve mesleki standartları da doğrudan etkileyecek bu seçimde farkındalık oluşturmaya yönelik olarak, üreten ve Gelişen bir Baro için, sayın meslektaşlarımızın desteğinizi bekliyorum!
 
AVUKAT ABDULLAH SERDAR ÖNÜR KİMDİR?

1980 İzmit doğumlu. 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak 2006 yılında Kocaeli Barosuna kayıt oldu. Halen Kocaeli Üniversitesi Özel Hukuk Yüksek Lisans eğitimime devam etmektedir.

Kocaeli Barosu bünyesinde Bilişim Komisyonu, Kültür ve Sanat Komisyonu, Spor Komisyonu, Staj Eğitim Komisyonu, Genç Avukatlar meclisi üyeliği yapmış olup, Kurgusal Duruşmalarda drama eğitmenliği yaptı.

Bir süre Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı olarak Kocaeli Bölgesi İl Futbol Hakemliği de yaptı. Sosyal ve kültürel yaşamımda tiyatro yönetmenliği, eğitmenlik ve oyunculuk yapmaktadır. Oyun Sahnesi Tiyatrosu, Açık Tiyatro Kuzey Kıbrıs Tiyatrosu kurucusu ve sanat yönetmenidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.