BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bülent Türker, Derinceli eğitimcileri Hollanda’da evinde ağırladı

Derince İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve öğretmenleri, Erasmus+ Akreditasyon Projesi kapsamında Hollanda’nın Heemskerk ve Alkmaar şehirlerindeki Helliomare College'da işbaşı gözlem programına katıldı. Derinceli eğitimciler Hollanda’da yaşayan Bülent Türker tarafından ağırlandı.. 

26 Eylul 2024 17:17
Bülent Türker, Derinceli eğitimcileri Hollanda’da evinde ağırladı

Program sonrasında Rotterdam'da yaşayan Hollanda Kraliyet Şövalyesi Ünvanı alan, Hollanda'da yapılan halk oylamasında 40 yılın "En İyi Kalpli İnsanı" seçilen, ülkemizde eğitim için sayısız yatırım yapan, Derince'de 2000 yılında kendi adına anaokulu yaptıran ve Hollanda'nın "Çılgın Türk" ü olarak anılan Bülent Türker katılımcılarla Rotterdam'da kısa bir gezi yaptıktan sonra onları evinde ağırladı. 

Türker, yaşamı ve deneyimleri hakkında öğretmenler için paylaşımda bulundu. Katılımcılar Türker'in evinde kurduğu Atatürk ve Çanakkale Müzesi ayrıca Deprem Müzesini gezdiler. Samimi bir ortamda sohbet eden şube müdürü İbrahim Yıldırım ile öğretmenler, Türker'in kıymetli bilgilerinden ve misafirperverliğinden büyük memnuniyet duyarak yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.