BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün veri sistemine göre yurdumuza 30 Eylül’den itibaren balkanlar üzerinden soğuk hava dalgası gelecek. 

27 Eylul 2024 17:16
Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün veri sistemine göre yurdumuza 30 Eylül’den itibaren balkanlar üzerinden soğuk hava dalgası geleceği belirtildi. Pazartesi günü sıcaklık 10 derece birden düşecek. Ani sıcaklık düşüşü sonrasında ise olumsuz hava koşulların oluşması ise bekleniyor.

SİS VE PUSLU HAVA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlerde; ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri ile Artvin'in kuzeyinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öne sürülüyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis beklendiği açıklandı.

28 DERECEDEN 18 DERECEYE KADAR DÜŞECEK

Meteoroloji, sitesinde paylaşılan harita sistemine göre; 30 Eylül Pazartesi gününden itibaren sıcaklıklar 28 dereceden 18 dereceye kadar bir düşüş yaşayacak. Ülkenin ise büyük bölümünün yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

PAZARTESİ GÜNÜ YURDA GİRİŞ YAPACAK

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise ülkenin büyük bölümünde güneşli havanın hakim olacağı dikkat çekerken, balkanlardan gelecek olan soğuk hava Pazartesi günü yurda batı bölgesinden giriş yapacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.