BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'de kimler görevden alınacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Hande Fırat, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ile konuşmasını bugünkü köşe yazısına taşıdı. AKP'deki yorulanlara ve yanlışı olanlara neler olacağını açıkladı. 

27 Eylul 2024 15:12
AKP'de kimler görevden alınacak?

Hürriyet Gazetesi'nde Hande Fırat bugün "AK Parti’de değişim ve meclisin yol haritası" başlıklı yeni bir yazı yayınladı.

Söz konusu yazıda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılmasına sayılı günler kala, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ile konuşmalarını aktaracağını belirterek sözlerine başladı.

Meclis'teki gündemde neler olacağını ve AKP'deki olağanüstü kongre sürecini değerlendiren Fırat ve Güler, AKP'de bir iç temizlik yapılacağı detayını paylaştı.

"YORULANLAR, YANLIŞI OLANLAR..."

AKP'deki temizliği ise Fırat şu sözlerle kaleme aldı:

"Kötü örnek olanlar, çakarlı araba vs. kullananlar olabilir. Bu tür yanlışları olan, yorulan arkadaşlarımız için görev değişiklikleri olacaktır."

"BÖYLE BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Ankara kulislerinde konuşulan ve gündeme bomba gibi düşen iddiaları da Güler'e soran Fırat, cevapları olduğu gibi paylaştı.

AK Parti ile CHP’nin parlamenter sisteme dönmek için çalıştığı, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağı, Özgür Özel’in ise Başbakanlık koltuğuna oturacağı iddiasına Güler'in "Böyle bir gündemimiz yok" dediğini aktardı.

"AHMET DAVUTOĞLU ÖRNEĞİ YAŞANMAZ"

Ayrıca Erdoğan'ın yerine kim gelecek sorusuna da yanıt veren Güler, "Erdoğan’ın yerine kim gelecek diye bir şey olmaz, bir daha Ahmet Davutoğlu örneği yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.