BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Pusula’ya konuk oldu

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği’ne konuk oldu. 

27 Eylul 2024 17:19
Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Pusula’ya konuk oldu

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği, alanlarında uzman konukların katıldığı sohbet programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği söyleşi etkinliklerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ı konuk etti. 

Birliktelikte ülkemizin gündemine dair güncel konular konuşuldu. Yılmaz, dünyanın her köşesinde bir savaşın, kargaşanın ve zulmün olduğu bir dönemde ülkemizin duruşu, nerede ve nasıl durduğu hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mevlevi Evi’nde gerçekleşen programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti önceki dönem il başkanı Şemsettin Ceyhan, Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Ayhan Kılıç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı. 


Programda İsrail’in Filistin’de yaptığı vahşete değinen milletvekili Mehmet Akif Yılmaz” Gazze’de siyonist terör devleti tarafında çocuk, kadın, yaşlı demeden yapılan katliamlara karşı ses çıkaran tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, diğer dünya liderleri bu zulme karşı kör ve sağırdırlar” dedi.

Yılmaz ayrıca Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletlerin son genel kurulunda yaptığı konuşmanın ağrılığını Gazze’ye ayırmasını övdü. Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Ayhan Kılıç sohbetin ardından AK Parti Kocaeli Milet Vekili Yılmaz’a kitap hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.