BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İndirimli ürünleri kapmak için birbirlerini ezdiler

Diyarbakır'da bir firmanın ürünlerinde yaptığı yüzde 80'lik indirim, izdihama neden oldu.. 

27 Eylul 2024 19:18
İndirimli ürünleri kapmak için birbirlerini ezdiler

Kentteki bir alışveriş merkezinde, bir firmanın giyim ve ev tekstili ürünlerinde dört gündür yaptığı yüzde 80'e varan indirim, büyük bir kalabalık oluşturdu.

Çoğunluğu kadın olan müşteriler, sabahın erken saatlerinde AVM önünde toplanarak kapıların açılmasını bekledi. Açılış saatinde gelenler, 10'ar kişilik gruplar halinde içeri alındı.

Firma sahibi Yasin Tütüncüoğlu, ilgiden memnun olduğunu belirterek, "Diyarbakırlı ablalarımızın büyük ilgisinden çok memnunuz. AVM'de altı gün sürecek indirim festivalimizin bugün dördüncü günü ve pazar gününe kadar buradayız. Diyarbakırlı ablalarımız kaliteleriyle ve tarzlarıyla gerçekten farklarını ortaya koydular, kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.