BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağlıca Köyü’nün ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiler

İzmit Belediyesi yöneticileri, kırsal bölge ziyaretleri kapsamında Bağlıca Köyü’ne giderek köy halkının ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. 

27 Eylul 2024 19:19
Bağlıca Köyü’nün ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiler

İzmit Belediyesi, kırsal bölgelerde gerçekleştirdiği ziyaretlere Bağlıca Köyü’nde devam etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk’ün yanı sıra Köy Masası Sorumluları İsmet Kanık, Ali Filiz, Turgay Oruç ve İsmail Akdeniz ile Birim Müdürlerinin katıldığı ziyarette heyeti Bağlıca Köyü Muhtarı Mehmet Sağlık karşıladı. 

TALEP, ÖNERİ VE İHTİYAÇLAR DİNLENDİ

Muhtar, köydeki mevcut durum ve mahallelinin taleplerini İzmit Belediyesine iletme imkânı buldu. Bağlıca Köyü’ne yapılan ziyarette, köy sakinlerinin öncelikli ihtiyaç ve talepleri ele alınarak taleplerin kısa sürede karşılanacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.