banner521

banner523

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bilnet Okulları'ndan Şehrimizi Tanıyalım gezisi

Bilnet Okulları öğrencileri, İzmit Tarih Koridoru'nda tarihi ve kültürel miraslarla buluşarak, okuma saati etkinliğiyle zengin bir öğrenme deneyimi yaşadı. 

28 Eylul 2024 17:15
Bilnet Okulları'ndan Şehrimizi Tanıyalım gezisi

Özel Kocaeli Bilnet Okulları 9. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde İzmit'teki Tarih Koridoru’nu ziyaret ederek keyifli ve öğretici bir gün geçirdi. Danışman öğretmenler Pınar Yıldırım, Songül Ayaz, Sercan Bulut, Hicran Tuğrul ve Gizem Yiğit'in rehberliğinde gerçekleştirilen gezide, öğrenciler hem şehrin tarihi ve kültürel miraslarını yerinde inceleme fırsatı buldu hem de okuma saati etkinliğiyle disiplinler arası etkileşim sağlandı.

TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASLARLA BULUŞMA

Tarih Koridoru gezisi sırasında öğrenciler, İzmit’in geçmişine ışık tutan tarihi yapılar ve mekânlar hakkında bilgi edindiler. Bu gezi, yaşadıkları şehrin geçmişine dair farkındalık kazanmalarına ve tarih bilincini geliştirmelerine katkı sağladı.

OKUMA SAATİ İLE DİSİPLİNLER ARASI ETKİLEŞİM

Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Tarih Koridoru’nun tarihi atmosferinde okuma saati gerçekleştirerek hem sosyal hem de akademik açıdan zengin bir deneyim yaşadılar. Bu etkinlik, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını pekiştirirken, aynı zamanda merak duygularını besledi. Gezi sonunda öğrenciler, şehrin kültürel mirasına dair yeni bilgiler öğrenmenin yanı sıra, eğlenceli ve öğretici bir deneyim kazanmış olarak okullarına döndüler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.