banner521

banner523

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Aktaş Kocaelispor‘un antrenmanında 

Vali İlhami Aktaş, ilimizi 1. Lig’de temsil eden ve pazartesi günü Şanlıurfaspor ile yapılacak karşılaşma öncesi antrenmanlarına devam eden Kocaelispor takımının oyuncularını ziyaret etti.  

28 Eylul 2024 19:19
Vali Aktaş Kocaelispor‘un antrenmanında 

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve teknik heyet tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, sahada antrenman yapan futbolcularımızın yanlarına giderek bir süre sohbet etti ve başarılı olacaklarına yürekten inandığını belirterek, tatlı ikram etti. 

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Durul, karşılaşma öncesi nazik ziyaretleri ile kendilerini onurlandırarak moral veren Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Bir süre antrenmanı izleyen Vali Aktaş, futbolcularla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaretlerini sonlandırdı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.