banner521

banner523

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Aktaş’tan iş insanlarına Kocaelispor’a destek çağrısı

İlimizi 1. Lig’de temsil eden Kocaelispor’umuzu hak ettiği yerlerde görmek istediğini belirten Vali İlhami Aktaş, başta iş dünyası olmak üzere tüm Kocaelili hemşehrilerimizi takımına sahip çıkmaya davet etti. 

28 Eylul 2024 21:13
Vali Aktaş’tan iş insanlarına Kocaelispor’a destek çağrısı

Pazartesi günü Şanlıurfaspor ile yapılacak karşılaşma öncesi antrenmanlarına devam eden Kocaelispor takımının oyuncularını ziyaret eden, başarılar dileyen Vali İlhami Aktaş daha sonra Kocaelispor yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Durul, Kocaelispor’un mali durumu başta olmak üzere sporcular ve ihtiyaçlar hakkında genel bilgilendirmelerde bulunarak, yanlarında olan, kendilerini destekleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti. 

Kentin takımı olan Kocaelispor’un hak ettiği yere gelmesi için başta iş dünyası olmak üzere tüm Kocaelili hemşehrilerimizi destek olmaya davet eden Vali Aktaş, Kocaelispor camiasına başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.