banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşti. 

30 Eylul 2024 21:23
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Akçakoca Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve 2024 yılının üçüncüsü olan toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Salih Bıçak, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Bozkurt, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Etyemez, Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanlığı Sağ. Atğm. Emirhan Kilici, akademisyenler, daire müdürleri, ilgili kurumların üst düzey yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele çalışmalarında tüm kurumların iş birliği içinde ve iletişim halinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Vali İlhami Aktaş, emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Vali İlhami Aktaş’ın hitaplarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Kocaeli Üniversitesi, Yeşilay ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sunumlar gerçekleşti.

Toplantıda ilimizdeki diğer kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen bağımlılıkla mücadele faaliyetlerine de değinilerek yürütülen projeler hakkında bilgiler verildi.
Bağımlılıkla daha etkin bir mücadele yürütülmesi için alınması gereken tedbirler, yapılması gereken çalışmalar konusunda toplantıya katılanların görüş, öneri ve düşünceleri dinlenerek istişarelerde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.