banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Projemiz hazır fakat SEDAŞ ile elektrik bağlantısı konusunda problem yaşıyoruz

Ekim ayı meclis toplantısında hayvan barınağı süreci ile ilgili bilgi veren Başkan Hürriyet, “Projemiz hazır. Su bağlandı fakat SEDAŞ ile elektrik bağlanması konusunda problem yaşıyoruz. Elektrik sorununu hallettiğimiz gibi barınak inşasına başlayacağız” dedi. 

01 Ekim 2024 20:39
Hürriyet: Projemiz hazır fakat SEDAŞ ile elektrik bağlantısı konusunda problem yaşıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında seçim vaatlerinden olan hayvan barınağı süreci ile ilgili meclis üyeleri ve İzmit halkını bilgilendirdi. Başkan Hürriyet, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Hayvan barınağı için neredeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. 1 buçuk sene bakanlıktan yer kiralanması ile ilgili imza bekledik. Sonunda bakanlık imzaladı fakat sonrasında elektrik su bağlantısı için uğraştık.

“STANDARTLARIN UYGUN OLMASI GEREKİYOR”

İSU bizi yordu ama sonunda suyu bağladı. Şimdi SEDAŞ ile bir süreçteyiz; elektrik bağlantısı ile ilgili ciddi bir problemimiz var. Projemiz hazır. Standartların uygun ve bakanlığın onay vereceği şekilde olması gerekiyor. Elektriği hallettiğimiz gibi barınağın yapımına başlayacağız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.