banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli tanınmış esnaf tecavüzden hapse atıldı

İzmit’in merkezinde cep telefonu tamir ve satış bayinin sahibi de olan Vezir E. Uluslararası Gayrimenkul Firması Remaks’ın İzmit ofisinde çalışan H.Ü. isimli genç kadına tecavüz etme suçlamasıyla tutuklanarak hapse atıldı. 

01 Ekim 2024 10:28
İzmitli tanınmış esnaf tecavüzden hapse atıldı

Yazılım ve cep telefonu üzerine Youtube’de yayınlanmış çok sayıda videosu da olan, İzmit Fethiye Caddesi Şaban Sarıgülle Sokak’ta faaliyet gösteren cep telefonu tamir ve satışının yapıldığı bayinin sahibi tanınmış esnaf  Vezir E., Uluslararası Gayrimenkul Firması Remaks’ın İzmit ofisinde çalışan H.Ü.'yü teknesine davet ettiği birlikte alkol aldıkları genç kadına daha sonra sarhoşluğundan da yararlanıp sabaha kadar alıkoyarak tecavüz ettiği öne sürüldü.

Bu iddialarla H.Ü. isimli kadının şikayetiyle gözaltına alınan Vezir E. tutuklanarak cezaevine konuldu. Vezir E.’nin kimi zaman işyerine eşi ile kol kola geldiğini görenleri tecavüzle ilgili iddialar ve hapse atılmasına ilişkin gelişmeler şok etti. Vezir E’nin kendisine ait bir işyeri olmasına rağmen zaman zaman Remaks’da da çalışan gibi takıldığı, H.Ü. isimli genç kadınla o süreçte tanıştığı da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalan haber karşıtı 2024-10-04 20:29:50

Tamamen çamur at izi kalsın. Bu adamın tek suçu var bu devirde iyi niyetli olmak. Madem haber yapılıyor adliyede verilen ifadeler de olsa ya burda.

Avatar
Bahar 2024-10-03 17:53:39

Evli ve başka bir kadını teknesine davet ediyor. Demek ki tecavüzü önceden planlamış. Evli sapıklara dikkat edin…

Avatar
Ferit 2024-10-03 10:56:00

Hem evli hem de gözü dışarıda çeksin cezasını

Avatar
Muhammer 2024-10-02 12:21:05

Neye dayanarak böyle bir haber yapabiliyorsunuz yazıktır günahtır ortada aile var çocuklar var genç kız var hepsini vebalini alıyorsunuz hepinizi allaha havale ediyorum haberi yapanlardanda şikayetci olacağız bir insanın hayatıyla bu kadar oynanmaz bu kadar iftira atılmaz