banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Hanımı kendi müdürü bile yalanlıyor

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Önder Karakaş, dün yapılan meclis toplantısında Cephanelik Stadı’ndaki skorbordu sorduklarını, Başkan Hürriyet’in, “Biz geldiğimizde yoktu” dediğini, Spor Müdürü Mithat Ağa’nın ise “Skorbordu biz söktük” dediğine dikkat çekerek, “Fatma Hanımı müdürü bile yalanlıyor” dedi. 

02 Ekim 2024 13:31
Fatma Hanımı kendi müdürü bile yalanlıyor

KARAKAŞ’IN AÇIKLAMASI

Karakaş açıklamasının devamında : “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in dünkü meclis toplantısında sergilediği performansın özeti belki de sizlere aşağıda paylaştığım görüntüdür.

AK Parti dönemi yapılan Cephanelik Stadı’nı aşağılayabildiği kadar aşağılayan Fatma Hanım, yerinde olmayan skorbord için de hiç düşünmeden iftirasını yapıştırıyor.Cephanelik Stadı’nın skorbordu nerede şeklindeki sorumuza, “Ben geldiğimde yoktu zaten” cevabı verdi. Ama kendisine şahit gösterdiği en sevdiği müdürü Mithat Ağa saniyeler sonra bu ifadeyi yalanlayıp, “Biz söktük” dedi. Gerçek yüzünüz başka nasıl anlatılabilir?”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.