banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden Büyükşehir’e çağrı

İzmit Belediyesi adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bakın hangi konuda çağrıda bulunuldu. 

02 Ekim 2024 13:33
İzmit Belediyesi’nden Büyükşehir’e çağrı

İşte o açıklamanın içeriği:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri, İzmit Belediyesi’ne gönderdiği Whatsapp mesajında, Patilik Mutlu Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin dolu olduğunu ve bu nedenle ilçelerden gelen saldırgan köpekler, yasaklı ırklar ve hasta köpeklerin barınağa kabul edilmeyeceğini bildirmiştir. 

Bu durumu netleştirmek amacıyla İzmit Belediyesi olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na resmi bir yazı gönderilmiş, ancak bugüne kadar yanıt alınamamıştır.

Bununla birlikte, CİMER aracılığıyla bize ulaşan vatandaşlarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine barınakta yer olduğunu ve sorunun İzmit Belediyesi’nden kaynaklandığını söylediğini iletmiştir. Bu iki farklı bilgilendirme, kamuoyunda ciddi bir kafa karışıklığına yol açmakta, İzmit Belediyesini de yalancı durumuna düşürmektedir. 

İzmit Belediyesi olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni bu konuda resmi ve tutarlı bir açıklama yapmaya ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeye davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.