banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’in çınarları sıra gecesinde eğlendi

Körfez Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında güzel bir etkinliğe daha imza attı. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde çınarlar için sıra gecesi etkinliği düzenlendi. 

02 Ekim 2024 17:23
Körfez’in çınarları sıra gecesinde eğlendi

1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçedeki yaşlıları, Körfez Belediyesi tarafından Yarımca Sahili’nde faaliyete geçen 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde ağırlandı. Etkinliğe, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Canlı müzik eşliğinde düzenlenen program, pasta kesimiyle son buldu.

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ”

Dünya Yaşlılar Günü etkinliğinde konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, “Bugün 1 Ekim Yaşlılar Günü münasebetiyle sizlere ait olan 60+ Aktif Yaşlanma Kulübümüzde bir araya geldik. Ben sizlerin bu özel gününüzü tebrik ediyor, sizleri de canı gönülden kutluyorum. Bizler her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. 

ŞARKILARA EŞLİK EDİLDİ

60 yaş üstü büyüklerin stresden uzaklaşıp keyifli vakit geçirmesi için düzenlenen etkinliğe, vatandaşların ilgisi büyüktü. Şarkılarla başlayan etkinlikte yöresel şarkılar, türküler, oyun havaları söylendi. Her yaş grubundan yetişkine hitap eden etkinlikte, büyüklerin mutluluğu yüzlerinden okundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.