banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe, güne belediye çalışanları ile kahvaltı yaparak başladı 

Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltı yaparak güne başlayan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, emekçilerin yaptığı özverili çalışmaların kentin temizliğine büyük katkı sağladığını söyledi 

02 Ekim 2024 13:30
Başkan Gökçe, güne belediye çalışanları ile kahvaltı yaparak başladı 

HEDEF DAHA TEMİZ BİR DERİNCE

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Mehmet Nuri Paşa, Mehmet Turan ve Taner Elyıldırım’ın da yer aldığı program Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bahçesinde gerçekleşti. Çalışanlara kahvaltıya katılımları dolayısıyla teşekkür eden ve tek tek selamlaşan Başkan Gökçe, temizlik bünyesinde görev yapan personellerin önemine değinerek, onların özverili çalışmalarının kentin temizliğine büyük katkı sağladığını belirtti. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kendisi açısından en önemli birim olduğunu belirten Başkan Gökçe konuşmasında önemli mesajlar verdi.

“SİZ BİZİM GÜLEN YÜZÜMÜZSÜNÜZ”

Başkan Gökçe konuşmasında “İlk günden beri bütün samimiyetimle söylüyorum benim için belediyenin en önemli çalışanları sizlersiniz. Siz vatandaşlarla her gün yüz yüze gelen, vatandaşların sokağında ilk gördüğü belediye çalışanlarısınız. Dolayısıyla sizlerin hizmeti, başarısı, güler yüzü ve vatandaşlarımıza davranışı doğrudan bizi etkiliyor. Ben temizlik işlerine çok önem veriyorum. Biz gülen yüzlü bir Derince yaratmak istiyoruz. Bu gülen Derince’yi hep birlikte oluşturmamız lazım. Siz bizim gülen ve görünen yüzümüzsünüz. Sokaktaki, caddedeki yüzümüzsünüz. Hakkınız, emeğiniz ödenmez. Pırıl pırıl bir Derince’yi sizlerle birlikte oluşturacağız. Bu kış hazırlığımızı yapacağız önümüzdeki yıl sorunlarımızı sıfıra indireceğiz. Temizlik işlerimiz en güzel hizmetleri yapacak. Bunu hep birlikte başaracağız. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.