banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: İftiralar karşısında sessiz kalmayacağız!

Başkan Hürriyet, asılsız suçlamalar ve iftiralarla algı yönetenlere karşı sessiz kalmayacaklarını ifade ederek işini hakkıyla yapan basın emekçilerini hedef almadığının altını tekrar çizdi 

02 Ekim 2024 17:21
Hürriyet: İftiralar karşısında sessiz kalmayacağız!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında kendisi, ailesi ve arkadaşları hakkında yapılan asılsız iddiaları belgeleriyle çürüttü. Meclisteki konuşmasında da işini hakkıyla yapan, kalemimi satmayan tüm gazetecilerin başlarının üzerinde yeri olduğunu belirten Başkan Hürriyet, bu açıklamalarının da çarpıtıldığını ifade etti. 

“SESSİZ KALMAYACAĞIZ”
 

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: Meclis toplantısında çok net bir şekilde ifade ettiğim gibi, bu kentte işini hakkıyla yapan, kalemini satmayan tüm basın emekçilerinin başımızın üstünde yeri var. Ancak, iftiralarla, asılsız suçlamalarla siyaset yapmaya çalışanlar bilsinler ki ne bana, ne aileme, ne de arkadaşlarıma atılan bu çamurlara sessiz kalmayacağız!

“ALGI YARATILIYOR”
 

Bu meclis toplantısında da, hakkımda ortaya atılan asılsız ve iftira dolu “Benim, ailemin ve arkadaşlarımın Gülümse Kafeler’de hesap ödemediğimize” dair yalan haberlere büyük bir içtenlikle yanıt verdim. Ancak halen daha, bu açıklamam bile çarpıtarak sanki tüm gazetecilere yönelik bir tavır almışım ve “Allah belanızı versin diyesim geliyor” demişim gibi sunmaya çalışıyor. 

“ÇARPITMAYA ÇALIŞANLARA PRİM VERMEYECEĞİZ”
 

Konuşmamda dediğim gibi görevini hakkıyla yapan, dürüst gazetecileri asla hedef almadım, aksine onların her zaman başımızın üstünde yeri olduğunu söyledim. Buna rağmen, halen daha söylediklerimin çarpıtılmasına asla izin vermeyeceğim. Gerçeklerin her zaman yanında olduğumuzu ve çarpıtmaya çalışanlara prim vermeyeceğimizi bir kez daha hatırlatmak isterim!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.