banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bilnet öğrencilerinden sokak hayvanları için kermes 

Özel Kocaeli Bilnet Okulları 5. sınıf öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle sokak hayvanları için kermes düzenledi. 

02 Ekim 2024 10:23
Bilnet öğrencilerinden sokak hayvanları için kermes 

Özel Kocaeli Bilnet Okulları 5. sınıf öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla kermes düzenledi. Öğrenciler, evde hazırladıkları yiyecekleri arkadaşlarına satıp, elde ettikleri geliri sokak hayvanları için bağışlamak üzere topladı.

SOKAK HAYVANLARINA YARDIM EDECEKLER 

Toplanan parayla 4 Ekim'de hayvan barınaklarını ziyaret etmeyi planlayan öğrenciler, mama alarak sokak hayvanlarına yardım edecek. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin hayvanlara karşı duyarlılıklarını artırmayı ve toplumsal sorumluluk bilinci geliştirmeyi amaçlandı.


“BU FİKİR TAMAMEN ÖĞRENCİLERİN”

Öğrencilerinin çok duyarlı olduğunu söyleyen Bilnet Sosyal Bilgiler öğretmeni, “Bu fikir tamamen öğrencilerimizi fikri. Bir kermes düzenleyip daha sonrasında gelirini barınaklara paylaşmak istediler. Bizlerde bu fikre destek verdik, umarım amacına ulaşır. Cuma günü çocuklarımız barınaklara gidecek ve hayvanları besleyecek. Çocuklarımız çok duyarlı, biz doğayı, hayvanları ve canlıları çok seviyoruz ve çocuklarımıza da bunu aşılamak çok güzel” dedi. 

“AMACIMIZ SOKAK HAYVANLARININ MUTLULUĞU”

Arkadaşlarla birlikte sokak hayvanlarını çok önemsediklerini ifade eden 5 -A sınıfından Kaan Ekinci, “Biz öğrenciler olarak 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir farkındalık yaratmak istedik ve bu güzel kermesi düzenledik. Burada amacımız sokak hayvanları için güzel bir şey yapmaktı ve diğer öğrenci arkadaşlarımızın katılımı ile de bu yerini bulmuş oldu” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.