banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’ten il ve ilçe müftülüklerine ziyaret 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’yı ziyaret etti 

03 Ekim 2024 10:27
Başkan Hürriyet’ten il ve ilçe müftülüklerine ziyaret 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’ya ziyarette bulunarak 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Ziyaretlerde Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk, Teknik Danışman Hakan Yalçın ve Köy Hizmet Masası Sorumlusu İsmet Kanık da yer aldı.

MİLLETİMİZİN MANEVİ REHBERLERİ

Başkan Hürriyet, “Milletimizin manevi rehberleri olan siz değerli din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum. Camilerimiz; hoşgörü anlayışının güçlendiği, samimiyet ve sevgi dolu ibadet mekanlarımız. İzmit Belediyesi olarak camilerimizin ve din görevlilerinin toplumdaki yeri ve önemini bilerek çalışmalarımızı bu hassasiyetle sürdürüyoruz. Sık sık camilerimizi ziyaret ederek cemaatle buluşuyoruz” dedi. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı da Başkan Hürriyet ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.