banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi 

İzmitli vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebirde dinlemeye önem veren Başkan Hürriyet, Halk Buluşmaları programlarına devam ediyor  

04 Ekim 2024 10:22
Hürriyet, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı hedefleyen Halk Buluşmaları programlarını sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program 10.00 – 13.00 saatleri arasında Başkanlık makamında gerçekleşti.

TALEP VE ÖNERİLERİNİ İLETTİLER 

Halk Buluşmaları ile vatandaşlar, sorun ve beklentilerini, talep ve önerilerini Başkan Hürriyet’e direkt olarak iletme imkanı buldu. Ayrıca programda hazır bulunan birim müdürleri sorumluluk alanlarına dahil konularda vatandaşları anında bilgilendirdi.

“HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Program boyunca Başkan Hürriyet, her bir vatandaşla samimi bir sohbet gerçekleştirdi, onların dertlerine kulak verdi. Bu sıcak ve içten atmosferde, vatandaşlar İzmit Belediyesine olan güvenlerini ve memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Hürriyet, her bir talebin değerlendirileceğini ve İzmit Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.