banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kahpe de dedirttin, helal olsun! Size de bu yakışır

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in kardeşleri Selma Ateş Kazanç, Sevda Ateş ve anneleri Saniye Ateş'e sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlara tepki gösteren Ayşe Ateş, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Ateş, "Saniye Anne'me 'kahpe' de dedirttin. Helal olsun! Size de bu yakışır" ifadelerini kullandı. 

05 Ekim 2024 12:23
Kahpe de dedirttin, helal olsun! Size de bu yakışır

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in kardeşleri Selma Ateş Kazanç, Sevda Ateş ve anneleri Saniye Ateş, sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret eden sosyal medya kullanıcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi.

Hakaret içerikli mesajı alıntılayan Ateş, Bahçeli'ye, "Meclis kürsüsünden parmak salladığın 70 yaşındaki Saniye Anne’me “kahpe” de dedirttin" ifadelerini kullandı.

"HELAL OLSUN! SİZE DE BU YAKIŞIR"

Ateş'in paylaşımı şu şekilde:

"Devlet Bahçeli!

Gör eserini.

Meclis kürsüsünden parmak salladığın 70 yaşındaki Saniye Anne’me “kahpe” de dedirttin.

Bana attığınız iftiraları, ettiğiniz hakaretleri bir yana bıraktım; önce evladını, sonra hayat arkadaşını toprağa vermiş acılı bir kadına attığınız onca iftiradan sonra bunu da yaptınız. Helal olsun! Size de bu yakışır.

Bu büyük millet kimin ne olduğunu her gün daha iyi müşahede ediyor."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.