banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra’da tapular dağıtılıyor

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından merkez  Akdurak Mahallesi’nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planına istinaden 230 dönümlük alanda gerçekleştirilen imar planına uygun ada veya parsellere ayırma çalışmalarında sona gelindi. 

05 Ekim 2024 14:09
Kandıra’da tapular dağıtılıyor

Akdurak mahallesinde gerçekleştirilen imar plan değişikliği ile, konut, ticaret, sanayi, yeşil alan gibi farklı kullanım alanlarının tanımlanmasıyla beraber yollar, yeşil alanlar ve altyapı hizmetleri belirlenerek ilçe gelişiminim önününün açılması hedefleniyor.
Tapularını yeni alan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 31 Aralık 2024 tarihine kadar Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne emlak beyanı müracatında bulunmaları gerekiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez; ‘’Akdurak Mahallemizde 230 dönümlük bir alanda İmar planı değişikliği sürecini tamamlayarak 110 adet hak sahibine tapularını Cuma gününden itibaren dağıtmaya başladık. 
Kandıra Belediyesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu değişiklikler, sadece planlı yapılaşmayı değil, aynı zamanda şehir yaşamını da olumlu yönde etkileyecek. Yeni düzenlemelerle birlikte ilçemizde daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmayı amaçlıyoruz. Güvenli kent oluşturmanın ilk şartı doğru imar planları yapmaktan geçer, bu çalışmada emeği geçen bizden önceki Belediye Başkanlarınada da çok teşekkür ederim’’ dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.