banner525

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Din görevlileri Vali Aktaş’ın kapısını çaldı

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı, Fevziye Camii İmamı Halit Es ve yönetimi, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.  

05 Ekim 2024 17:23
Din görevlileri Vali Aktaş’ın kapısını çaldı

Gerçekleştirilen ziyarette Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı, Fevziye Camii İmamı Halit Es, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti. 

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hoşgörünün ve samimiyetin temsilcisi olarak görev yapan tüm Diyanet Teşkilatı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.