BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan, Özel'in yumuşak hallerinden çok memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP kadrolarında değişim olacağı sinyalini verdi. Erdoğan, ”Kongre sürecimizi yenilenmenin, büyük bir kucaklaşmaya dönüştürmenin arzusundayız. Yeni isimlerle kadrolarımızı yenileyeceğiz, güçleneceğiz” dedi. Erdoğan, Özgür Özel'le CHP'nin muhalefetten çok iktidar ortağı gibi davranmasından memnun olduğu izlenimi veren sözlerde sarf etti. 

05 Ekim 2024 01:44
Erdoğan, Özel'in yumuşak hallerinden çok memnun!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” Programında konuştu.

Erdoğan, ”Kongre sürecimizi yenilenmenin, büyük bir kucaklaşmaya dönüştürmenin arzusundayız. Yeni isimlerle kadrolarımızı yenileyeceğiz, güçleneceğiz” dedi.

"GERİLİMDEN BESLENENLER ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYOR"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

- "Biz iktidar ve muhalefet arasındaki diyalog zeminini genişletmek için uğraştıkça gerilimden beslenenler engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Muhalefet parti içi mücadele içinde. 4 yıl sonra yapılacak seçimler için şimdiden kavgaya tutuştular.

"FİLİSTİN HALKININ SESİYİZ"

- Dünyanın gözü önünde 50 bine yakın insan katledildi. Ne yaparlarsa yapsınlar Gazze halkının direniş zeminini kıramadılar. Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen ümmetin yüz akı olarak 364 gündür siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor. Uluslararası platformda Filistin halkının sesi, savunucusu olan biziz. İlk gün nerede duruyorsak bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz. İsrail'e karşı ekonomik tedbir uygulayan yegane devlet biziz.

"İSRAİL İŞGAL İÇİN HER GÜN YENİ BAHANE ÜRETİYOR"

- Yemen, İran, Suriye sadece birer bahanedir. İşgal politikasını meşrulaştırmak için İsrail her gün yeni bir bahane üretmektedir. İçimizdeki bazı kalemşörler gerçekleri gizlemeye çalışsalar da Netanyahu ve çetesine dur denilmezse bu yayılmacı politikanın nereye varacağını bizler tahmin ediyoruz.Tüm tedbirlerimizi buna göre alıyoruz.Türkiye büyük bir ülkedir. İslam dünyası olarak İsrail'e yönelik tedbir almadığımız her gün kan deryası daha da büyüyecek."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.