BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kitap Fuarı'nda AKP'li o isme tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu'nun Kocaeli Kitap Fuarı'ndaki söyleşisi, hayvanseverlerin protestosuna sahne oldu. "Katliam yasası" olarak nitelendirilen yasa taslağına tepki gösteren protestocular, güvenlik görevlilerinin sert müdahalesiyle salondan çıkarıldı. 

06 Ekim 2024 15:27
Kitap Fuarı'nda AKP'li o isme tepki

Kocaeli Kitap Fuarı başladı, fuarın ilk gününde konuşmacılar arasında yer alan isimlerden biri de AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu oldu.

Yenişehirlioğlu’nun Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği söyleşi, hayvanseverler tarafından protesto edildi. Hayvan hakları savunucuları, "katliam yasası" olarak adlandırdıkları "Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" taslağını hazırlayan Yenişehirlioğlu’nu eleştirdi ve "Susma haykır, katliama hayır" şeklinde sloganlar attı.

Protestoya güvenlik görevlileri müdahale ederek, protestocuları salondan çıkardı. Ancak bu müdahale sırasında güvenlik güçlerinin sert tutumu, tepkiyle karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.