BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah'lı başkan sahtekar çıktı!

Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Hüseyin Kaya’nın 7 yıldır naturel zeytinyağı olarak piyasaya sürdüğü, tonlarca zeytinyağının içine tohum yağı karıştırdığı ortaya çıktı. 

06 Ekim 2024 17:19
Yeniden Refah'lı başkan sahtekar çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 Ekim’de açıkladığı kara liste insan sağlığını tehlikeye atan gıda işletmelerini bir bir ifşa etti. Bakanlığın kara listesinde yer alan isimlerden biri de Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Hüseyin Kaya oldu. 

TOHUM YAĞI KARIŞTIRILMIŞ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı zeytinyağı sahtekarları arasında, Aydın'da üretim yapan 16 firma olduğu belirlendi. Bu firmalar arasında Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Hüseyin Kaya’ya ait  'Başka Tarım' da yer aldı. Firmanın fason olarak ürettiği natürel zeytinyağlarına tohum yağı karıştırdığı tespit edildi.

Aydın Yeni Foça’daki bir işletmede yapılan denetimde 250 litre zeytinyağında tohum yağı bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda ortaya çıkan bu skandalın ardından Hüseyin Kaya hakkında yasal işlem başlatıldı. Kendisi iddialara yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.