BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ın 4 ilçede başkanları değişti

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ilçe başkanları atamaları gerçekleştirdi.  Başiskele, Derince, Gölcük ve Kartepe ilçe başkanları değişti.  

06 Ekim 2024 01:43
Yeniden Refah’ın 4 ilçede başkanları değişti

İşte yeni atanan isimler.

BAŞİSKELE'YE BURAK YILDIRIM 

Burak Yıldırım aslen Bilecikli olup 1982 İzmit doğumludur. İlkokulu Tüpraş ilkokulunda, ortaokulu İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesinde, lise eğitimini Oruç Reis Anadolu Lisesinde, üniversiteyi ise Kocaeli Üniversitesi İİBF işletme bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına 2006 yılında Halk bankasında müfettiş yardımcısı olarak başlamış, sırasıyla Mufettişlik, kıdemli müfettişlik, bölüm müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü yapmıştır. 2022 yılında Bankadan istifa ederek gıda ve inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamış olup hali hazırda kendi şirketlerinde yöneticilik yapmaktadir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


DERİNCE'NİN YENİ İLÇE BAŞKANI CİHAN KURDAL 

1981 Bayburt doğumlu olan Cihan Kurdal, aynı zamanda 1981 yılından beri Derince'de ikamet ediyor. İlk, orta ve lise öğrenimlerini burada tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesinden mezun oldu. 2010 yılında Derince'de başlayan ticaret hayatını, gayrimenkul ve otomotiv sektöründeki faaliyetleriyle sürdürmektedir. Yeniden Refah Partisi Derince Kurucu başkan yardımcısı ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu görevlerinde bulunmuş, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili adayı olmuştur.


GÖLCÜK'TE OSMAN ÇAVDAR 

Osman Çavdar 22.12.1982 yılında Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde doğdu Gölcük‘ün köylerinden Mesruriye köyünden  okulunu Çiftlik ilköğretim okulunda okudu Gölcük imam hatip Lisesi mezunu evli bir kız bir oğlu iki çocuk babası 2014’ten beri SS 52 nolu Örcün Gölcük şehiriçi kooperatif başkanlığımı da devam etmekteyim yeniden refah Partisi kurulduğundan beri parti yönetimlerinde bulundu Gölcük yeniden refah Partisi’nin siyasi işler başkanlığını görevinde bulunduk Gölcük’te esnaf deden babada n taşımacılık işi yapıyoruz.

KARTEPE BERAT KANSUYA EMANET

Yapılan son atamalarla Kartepe ilçesinde de önemli bir değişiklik oldu. ilçe başkanlığına Kocaeli’nin tanınmış iş adamı Berat Kansu getirildi. Kansu’nun atanması Kartepe teşkilatında büyük sevince neden oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.