BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Çayırova’da Fatih Öztürk başkan oldu

Bağımsız Türkiye Partisi Çayırova ilçe başkanlığına Fatih Öztürk getirildi. 

07 Ekim 2024 19:39
BTP Çayırova’da Fatih Öztürk başkan oldu

Parti binasında gerçekleştirilen kongrede katılan delegelerin tamamının oyunu alan Öztürk BTP Çayırova ilçe başkanı oldu. Öztürk, Bizler, Türk milletinin bugünü ve istikbali için, tam bağımsızlık üzerine kurulu bir siyaset anlayışı ile sonuna kadar aynı çizgide devam edeceğiz.

Zaman her dönemde ve her olayda haklılığımızı ortaya koymuştur. Milletimizin de gördüğü bu manzaralar kendi iradesi ile takdir ettiği sonuçlardır.

Bu elim manzaralardan korunmak ve kurtulmak için tezimizde ve öngörülerimizde beraber olmak; hepimizin yararına olan kaderi Bağımsız Türkiye Partisi saflarında hayata geçirmek, millet olarak vazifemizdir.

Aksi takdirde "Haydar Hoca bunu da söylemişti, bak şimdi çıktı" noktasında kalırız. Türkiye'yi kalkındıracak tezimiz, projelerimiz var. Milletimize düşen genç Genel başkanımız Hüseyin Baş ve kadrosu ile beraber olmamızdır dedi.  BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can ise yeni üyelere ve başkana başarılar diledi hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.