BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Genel Başkan Yardımcısı Terzi Gebze’de iktidara yüklendi

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sabri Terzi, Gebze ilçe kongresinde iktidara yüklendi. 

07 Ekim 2024 15:02
BTP Genel Başkan Yardımcısı Terzi Gebze’de iktidara yüklendi

Bağımsız Türkiye Partisi Gebze’de Burhan Boran ilçe başkanı oldu. Kongreye BTP Genel Başkan yardımcıları Sabri Terzi, Hasan Hüseyin Tekin ve BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can da katıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından sinevizyon gösterisi oldu. BTP Genel başkan yardımcısı Sabri Terzi şöyle konuştu:

"Türkiye'de şöyle bir şey var; görmüyorsun tarımı bitiriyor, görmüyorsun ekonomiyi bitiriyor, görmüyorsun tek adam rejimine geçiyor.

Görmüyorsun ve iyi niyetli zannediyorsun. Dolayısıyla 100 yıl önce bu ülkeyi işgal edemeyenler şu anda işgal mantığını topla, tüfekle, silahla, postalla değil de ülkesini terk eden gençler yapalım, sığınmacılarla dolmuş bir coğrafya oluşturalım, tarımını bitirmiş, hayvancılığını bitirmiş, karnını doyuramayanlar grubu oluşturalım ve ortaya atalım.


Ondan sonra ne olmuş olacak; zaten ben işgal ettim, ben yönetiyorum, istediğimi yapıyorum, işgücünü kullanıyorum, zenginliklerini kullanıyorum." mantığıyla bilinçli bir şekilde ülkemiz ve milletimiz hiç ediliyor bunun karşısında kaya gibi duracak tek kadro Bağımsız Türkiye partisidir.

BTP Genel başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Tekin ise Suriye'nin karıştırılmasında parmağı olan AKP hükümeti ve yetkilileri, Irak tezkeresinin Meclis'ten geçmemesine rağmen Amerikan askerinin Türkiye'den Irak'a girmesine sebep olan AKP hükümeti ve yetkilileri, Libya'nın karıştırılmasında pay sahibi olan AKP hükümeti ve yetkilileri bugün İsrail'den şikayet edemez.

Kürecik'ten İsrail'e her an haber veren AKP hükümeti ve yetkilileri İsrail'den şikayet edemez. Evet, bugün siyasilerimiz New York'ta BM toplantılarında İsrail'e yönelik atıp tutuyor ama İsrail'in rahatlıkla gerçekleştirdiği işgallere de onların bu yanlış politikaları yol açtı.

Zaman geçiyor ve Orta Doğu'daki yakılan ateş hızla sınırımıza yaklaşıyor; İsrail'in işgal hedefinde Türkiye'nin de olduğunu asla unutmamalıyız dedi BTP Kocaeli il başkanı Mıharrem Can ise Burhan beye ve kadrosuna başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.